Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosformar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Till kalaset eller varför inte till eftermidagskaffet

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta samman smör och socker.tillsätt mjöl marsanpulver och bakpulveroch arbeta ihop till en deg. Dela i 30 bitar rulla snabbt ihop till bollar och lägg i småkaksformar eller klicka i degen med sked Gör ett hål i varje kaka och fyll med hallonsylt. Vispa ägg och socker till topping tillsätt kokos och mandelspån häll i det avsvalnande smälra smöret fördela blandningen över kakorna grädda i 200 grader 10-12 minuter eller tills kakorna känns färdiga LYCKA TILL !

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • guardianlinda 5 mars 2008

    hej! Vad kan jag använda istället för marsanpulver, jag är laktosintolerant!/Kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.