Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosformar

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Recept från veckotidning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman vetemjöl, socker, smör och äggula till en deg. Låt den vila svalt en stund. Dela i ca 24 bitar och tryck ut i formar.
  2. Fyllning: Lägg en klick marmelad i varje kaka. Blanda ägg och socker. Rör i kokosflingor, potatismjöl och smör. Låt stå minst 15 minuter, den sväller något.
  3. Sätt på ugnen på 200 grader. Fördela smeten i formarna. Grädda mitt i ugnen ca 18 minuter. Låt kakorna svalna lite innan de lossas ur formarna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.