Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosgratinerad persika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet i en kastrull och låt det svalna. Blanda ägg och farinsocker. Vispa inte. Tillsätt riven kokos och margarinet.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Lägg persikohalvorna i en ugnssäker form. Fyll dem generöst med kokosblandningen. Grädda i ugnen i 10 - 15 minuter mitt i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.