Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosgratinerad räkfylld fiskfilé

 
Kokosgratinerad räkfylld fiskfilé Kokosgratinerad räkfylld fiskfilé
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Filé av spätta, rödtunga eller annan plattfisk fylls med räkor och över fisken en panering av frasig dillkokos.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Låt fryst fisk tina. Fräs champinjoner i smör några minuter. Blanda ner spenat och låt det puttra tills vätskan kokat in. Salta och lägg spenat-och champinjonblandningen i botten på en smord ugnsfast form. Blanda med elvisp mjukt smör, kokos, ost och dill till en jämn smet. Salta på fisken och lägg några skalade räkor på varje fiskfilé. Vik eller rulla ihop dem. Placera fisken på spenatbädden. Klicka kokosblandningen över fisken. Sätt in formen mitt i ugnen 15-20 minuter tills fisken är färdig. Servera med pressad potatis, kokta grönsaker och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.