Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett gammalt recept från min mors skoltid

Ingredienser

Instruktioner

Rör socker och smör poröst. Tillsätt äggulan. Sikta samman mjöl och bakpulver och blanda det med ägoblandningen. Tryck ut degen i botten på en rund form ca 25 cm i diameter. Vispa äggvitorna till fyllningen till hårt skum och vispa gradvis i sockret. Vänd till sist ner kokosen. Bred fyllningen över bottenplattan. Grädda kakan i 200 grader i ca 30 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.