Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Om du älskar kokos, måste du smaka denna kaka. Den är helt underbar, och livsfarligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Smörj en rund eller avlång bakform, ca 1/2 liter. Strö riven kokos eller ströbröd runt kanterna och på botten av formen.
  3. Smält smöret, eller värm det i micron, och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt smöret, kokos, vetemjöl och bakpulver. Blanda allt till en smet och häll det sedan i formen.
  4. Grädda kakan på galler i nedre delen av ugnen i ca. 50 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annting 27 september 2009

    Har bakat tre olika kokoskakor. Kakan absolut den bästa om man gillar kokos. En underbart god kaka, den godaste och bästa, min mans och min absoluta favorit.

  • Marre73 12 juni 2010

    Bakade denna idag, supergod var den absolut men jag vet inte varför mina kokoskakor alltid sjunker ihop på mitten. Detta är tredje gången gillt som det blir så, blir liksom en krater på mitten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.