Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka i långpanna

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Liknar Toscatårta men är bra för nöt och mandelallergiker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker, blanda mjölet och bakpulvret, vaniljsockret och cacaon. tillsätt det smälta smöret mjölken och mjölblandningen. Grädda i smord eller bakpappersklädd långpanna i 10 min 200¤
  2. Under tiden görs kokossmeten Koka ihop allt och bred på kakan efter 10min. Grädda ytterligare 15 min. tills kakan fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.