Instruktioner
Ugn 175 grader.
Rör matfett och socker ljust och poröst. Tillsätt äggen ett och ett och rör i ytterligare några min.
Blanda samman mjölet med kokosflingor och bakpulver.
Rör ner det i smeten. Hacka chokladen och rör ner i smeten.
Häll smeten i smord och bröad form, 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 50-60 min eller tills kakan känns torr. Låt kakan vila en stund innan den stjälps upp och får kallna. Rör ut florsockret med vatten till en tjock smet. Bred det över kakan och strööver kokosflingor.
JAG BAKADE DENNA I GÅR KVÄLL " OCH OJ OJ OJ SÅ MUMSIG" TOG MEJ NYSS EN BIT TILL FIKAT"(= DENNA BORDE FLER PROVA.. DEN ÄR HELT ENKELT "UNDERBAR" TACK FÖR DET GOA RECEPTET" HA EN FIN ALLA HJÄRTANS DAG/lillalulle PS: HAR DU FLER GOSIGA RECEPT SÅ ÄR JAG NYFIKEN PÅ DOM *BLINK*