Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kokoskaka med choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En saftig jättegod mjuk kaka.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 175 grader. Rör matfett och socker ljust och poröst. Tillsätt äggen ett och ett och rör i ytterligare några min. Blanda samman mjölet med kokosflingor och bakpulver. Rör ner det i smeten. Hacka chokladen och rör ner i smeten. Häll smeten i smord och bröad form, 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 50-60 min eller tills kakan känns torr. Låt kakan vila en stund innan den stjälps upp och får kallna. Rör ut florsockret med vatten till en tjock smet. Bred det över kakan och strööver kokosflingor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillalulle 13 februari 2009

    JAG BAKADE DENNA I GÅR KVÄLL " OCH OJ OJ OJ SÅ MUMSIG" TOG MEJ NYSS EN BIT TILL FIKAT"(= DENNA BORDE FLER PROVA.. DEN ÄR HELT ENKELT "UNDERBAR" TACK FÖR DET GOA RECEPTET" HA EN FIN ALLA HJÄRTANS DAG/lillalulle PS: HAR DU FLER GOSIGA RECEPT SÅ ÄR JAG NYFIKEN PÅ DOM *BLINK*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.