- Serverar: 35 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Jättegoda och lättbakade!
Instruktioner
- Lättgjorda och saftiga. Lägg märke till "knepen" för att de ska bli höga och toppiga.
- Sätt på ugnen175 grader.
- Smält fettet. Blanda ägg och socker. Vispa inte, då flyter kakorna ut. Tillsätt kokosen och fettet.
Låt smeten stå ca 10 min så att kokosflingorna sväller, då behåller kakorna formen.
- Lägg smeten med två teskedar i toppiga klickar på en plåt, med bakplåtspapper eller smord.
- Grädda mitt i ugnen ca 10 min.
- Lossa kakorna innan de kallnat.
Publicerat den
30 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Dessa är verkligen supermumsiga, första gången jag gjorde dem, klarade att få dem lite toppiga! Tack för ett gott och enkelt recept/Kram Linda
Tack för ett fint recept. Jag gjorde 25 st istället för 35 st. Då blir det lite större. Inget problem med detta recept Toppen recept ! Tine