Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskakor

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Extra goda och saftiga eftersom de innehåller vaniljkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker.
  2. Tillsätt kokosflingorna och vaniljkrämen.
  3. Klicka ut på bakplåtspapper eller i småbrödsformar av papper.
  4. Grädda i 200* ca 12 min.

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • Carro67 11 augusti 2008

    Jag tycker också att kokoskakorna blev extra saftiga och goda med vaniljkrämen. Jag kommer att baka dem fler gånger.

  • essim 21 november 2008

    Jag har bakat kokoskakorna idag. Jättegoda och saftiga blev dom. Ska baka flera. Om du vill kan du få en bild till ditt recept.

  • essim 22 november 2008

    Bild på de goda kakorna.

  • Kristinfahl 22 november 2008

    Tack för bilden ! Mvh Kristin

  • camillaf14 25 november 2008

    Verkligen goda kokostoppar. Blev härligt sega! Dessa kommer jag att baka fler gånger. Toppbetyg såklart :-) //Camilla

  • lillawe 20 december 2008

    Jättegoda och saftiga kakor! Dessa ska vara med till julen.

  • grill 3 februari 2009

    Tack för ett kanon recept. Kommer att göra dom många gånger.

  • Maithai 6 augusti 2009

    Tack för ett jättebra och enkelt recept, precis som man vill ha det som småbarns förälder! Kakorna blev uppskattade av både stora som små. Jag använde mig dock av vanliga marsansås (den som inte kokas) och kakorna blev super....kommer defintivt att göra dem igen:) Eventuellt ringla lite mörk choklad över dem nästa gång.

  • Disen 7 mars 2011

    Supergoda och enkla att göra. Tack för receptet. Full pott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.