Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskakor med apelsinsmak

(1 kommentar)  
Skriv ut

Goda glutenfria kakor.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda ner kokos o rivet apelsinskal. Ställ smeten att svälla ca 1 timma. Klicka ut smeten med hjälp av två matskedar på plåten. De kan ligga ganska tätt för de flyter inte ut nämnvärt. Grädda i 175 grader i ca 12 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna_Thor 5 maj 2013

    Hej! Jag undrar hur många kakor det blir ca?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.