Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskassler

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Citrongräs och kokos ger den goda thaismaken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kassler och purjolök. Skala och hacka vitlöken. Banka på citrongräset. Stek kassler, purjolök och vitlök hastigt i olja i en stekpanna.
  2. Tillsätt citrongräs, kokosmjölk och sambal oelek. Låt allt koka 2–3 min. Ta upp citrongräset. Servera med ris.
  3. Citrongräs på burk är praktiskt att ha hemma i kylen. Annars kan du förstås använda färskt citrongräs. Rivet citronskal är också ett alternativ.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.