Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskassler med limesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nu har jag testat kokoskasslern, gott och mycket god sås. Kokosen hoppar jag över nästa gång, men det är ju en smaksak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern i ½ cm tjocka skivor. Pensla med olja och vänd i kokos.
  2. Stek kassler skivorna i matfett på medelvärme tills de fått fin färg.
  3. Vispa ihop grädde, mjöl, fond och honung i en kastrull. Koka i 5 minuter. Smaka av med limeskal och saft samt salt och peppar.
  4. Servera kasslern med ris och en klick mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.