Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskladdkaka

 
  • Serverar: 48 portioner
Skriv ut

Jag fick detta recept av en kompis och den är så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa samman ägg och socker, vispa därefter ner margarin, siktad kakao, vaniljsocker och salt. Rör slutligen ner mjölet.
  3. Bred ut smeten i en långpanna (35x40 cm) med bakplåtspapper men bred inte ända ut på kanterna. Grädda kakan i mitten av ugnen i 15-20 minuter.
  4. Gör under tiden glasyren. Blanda alla ingredienserna i en kastrull och sjud på svag värme i ca 5 minuter. Bred glasyren på kakan och grädda i ytterligare 10 minuter eller tills kakan blivit ljusbrun.
  5. Låt svalna innan du skär den i lagom stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.