Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskladdkaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

God blandning med choklad och kokos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en större kastrull, ta bort kastrullen från spisen och lägg i chokladen. När chokladen har smält tillsätter du de övriga ingredienserna.
  2. Häll smeten i en långpanna (30x40 cm) med bakplåtspapper i botten och grädda på nedre delen i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den
  3. Den här kakan kan mycket väl serveras samma dag men smakar lite xtra gott dan efter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.