Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskladdkaka i långpannan

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Alla älskar kladdkaka! Härlig mjukseg och saftig, med ljuvlig smak av choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ungsvärme 175° Hacka chokladen. Smält smöret i en ganska stor kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör i cholkaden. Rör tills det smälter. Blanda i resten av ingreidenserna. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30x40 cm.
  2. Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter beroende hur kladdig du vill ha den. Låt kakan svalna och gärna vila minst ett dygn innan du skär upp den i rutor.
  3. Garnering och tillbehör: Strö över kokosflingor. Servera med vispad grädde och nektariner eller valfria bär

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.