Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskonfekt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Godis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kokosmassan i 8 bitar och forma dem till små avlånga limpor som plattas till lite lätt på toppen.
  2. Smält mörk choklad enligt anvisningen på förpackningen och pensla alt. Doppa bitarna i chokladen.
  3. Strö över kokosflingor och låt dem stelna.

Kommentarer (1)

  • sonjav 31 juli 2011

    Var kan man köpa kokosmassa någonstans?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.