Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Från Goa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i en stor gryta och stek kycklingbitarna i ca: 5 minuter på var sida. Ta upp dem och lägg dem på ett fat. Salta på bägge sidorna.
  2. Lägg löken i grytan och stek den mjuk i ca: 2 minuter. Lägg tillbaka kycklingen i grytan med löken.
  3. Blanda alla ingredienserna till kryddblandningen och häll den över kycklingen. Låt koka upp och låt det sjuda i ca: 25 minuter eller tills kycklingen är färdig.
  4. Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna och strö över dem vid serveringen.
  5. Rätten kan förberedas dagen innan och värmas igen vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.