Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

446 kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

Stek kycklingen i mindre bitar. Hacka purjolök, tärna paprikan och stek sedan ihop med kycklingen. Krydda med chilipeppar och ingefära. Smula över en buljongtärning och häll över kokosmjölk. Red med maizena eller vetemjöl för att få det tjockare. Om du önskar mer hetta i maten så ha i lite smabal oelek, väldigt lite räcker. Låt allt sjuda cirka 3 min. Servera med fullkornspastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.