Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskyckling

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Salta och peppra och låt kycklingen eftersteka under lock ca 20 minuter. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla chilin och paprikan. Smält smör i en gryta och fräs grönsakerna några minuter. Häll i kokosmjölken och smaksätt med ingefära, gurkmeja och buljongtärning. Rör ut mjölet i matlagningsyoghurten och rör ner blandningen i grytan. Låt såsen koka upp under vispning. Lägg i kycklingbitarna och låt grytan koka ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.