Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskyckling med chili och jordnötssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Den godaste kycklingrätten jag nånsin ätit faktiskt, rekommenderas varmt!!! Serveras med 4 port basmatiris 4 port blandad sallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kyckling i bitar. Hacka lök och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilifrukt.
  2. Fräs kyckling och lök i olja tills de fått färg. Tillsätt sedan vitlök och fräs ytterligare två minuter. Tillsätt salt, sedan chili, socker, soja, kycklingfond, citronsaft, jordnötssmör och kokosmjölk. Låt koka 15 minuter på svag värme.
  3. Servera med basmatiris och en sallad.
  4. Till efterrätt kan det passa bra med lite ananas eller physallis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.