Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosmazariner med choklad och aprikossmak

 
  • Serverar: 36 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smälter i munnen och imponerar på kaffegästerna! Bakas i folieformar. Det går även att halvera satsen, fast när man ändå håller på så är det roligt att det blir flera!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Nyp ihop mördegen och klä folieformarna med degen. Rör det rumsvarma smöret/margarinet med sockret till fyllningen. Tillsätt ägg och hacka chokladen innan den rörs ner tillsammans med marmeladen och kokosen. Rör om och klicka sedan ner i de mördegsklädda folieformarna.
  2. Grädda i 175- 200 grader i 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.