Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosmazariner med kanelsmak och apelsinglasyr

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Saftigt goda är dessa mazariner med en touch av kanel. Lätta att göra och ännu lättare att äta upp! Glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa med elvisp riven mandelmassa och mjukt smör. Tillsätt äggen, vispa mellan varje, samt kanelen. Vänd ner kokosflingorna. Häll smeten i en smord form, ca 20x15 cm. Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Låt svalna. Skär i bitar.
  3. Rör ihop florsocker och pressad apelsin till en glasyr och bred på. Garnera med apelsinskal och kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.