Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosmuffins, glutenfria

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En favorit som passar alla. Idealisk på tex barnkalas, man behöver inte ha särskilda kakor till dem som är glutenintoleranta. Kan även göras mjölkfria om man byter ut smöret mot mjölkfritt margarin.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop kokos, ägg och socker. Blanda potatismjöl, vaniljsocker och kakao. Rör ner detta i ägg/socker/kokos-blandningen. Smält smöret/margarinet och rör ned i smeten. Skeda ut i småbrödsformar eller små muffinsformar. Grädda i ca 10-15 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • GingerSpice 22 december 2009

    Bakade precis dessa inför en julresa till glutenintoleranta släktingar. Mums, vad gott det var! Gör definitivt de här flera gånger!

  • magi69 15 september 2010

    Väldigt goda och saftiga. Ska baka dem till min sons barnkalas på lördag.

  • Kaka100 21 september 2011

    Mums! Dessa föll alla i smaken; stora som små. Kladdiga och goda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.