Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosmuffins med Cream Cheese-glasyr

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Sommaren gick, hösten kom och åter var det dags för muffinsbak. Denna gång blev det tre olika sorter samma dag.

Ingredienser

Instruktioner

* Sätt ugnen på 175°C och ställ ut 12 muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform. * Blanda rumstempererat margarin med sockret i en matberedare. * Knäck äggen och kör vidare tills det blir fluffigt. Häll i mjölken och rör om. * Blanda alla torra ingredienser i en skål och häll sedan ner dem i matberedaren. Kör tills allt blandats. * Klicka ut smeten i muffinsformar och ställ in i ugnen ungefär en halvtimma. * Låt muffinsen svalna och rör under tiden ihop glasyren. Vispa smör och cream cheese i en skål med elvisp och rör sedan ner florsockret. Smeta på glasyren på muffinsen och doppa i en liten skål med kokosflingor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.