Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosmuffins med crisp

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Saftiga muffins med kokoscrisp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220°C.
  2. Ställ ut muffinsformar på en plåt, ta gärna dubbla formar.
  3. Börja med ”crispet”: Smält smör i en gryta, rör ner sockret och kokosen. Ställ åt sidan.
  4. Sedan smeten: Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke, rör sedan ner övriga ingredienser i bunken, blanda väl.
  5. Fyll formarna till lite mer än hälften med smet, sedan en klick ”crisp” på.
  6. Grädda lite längre ner i ugnen i ca 10 min.
  7. Servera gärna dessa ”nyttiga” muffins med vaniljglass till.
  8. Kan givetvis göras utan ”crisp” på ifall man vill vara lite sundare.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • guardianlinda 23 juni 2008

    Hej! trevligt att du lagt in mitt recept/Kram Linda

  • flabbstinasklubbhus 18 januari 2010

    Goda muffins men lite för feta man såg fettet bubbla som vulkaner i ugnen. men smeten var mycket god ^_^

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.