Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosmusslor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Goda musslor med hallonkompott och vispad grädde. Perfekt att ha på lut, när det kommer gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Tillsätt ägg, kokos och vetemjöl. Arbeta ihop till en deg. Låt degen vila i kylen i ca 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Tryck ut degen i en mandelmusselformar. Ställ dem på en plåt. Grädda musslorna mitt i ugnen i ca 8 minuter. Låt dem svalna i formarna.
  4. Kompott: Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt dem koka upp. Låt det koka i några minuter. Häll upp kompotten i en skål och låt den svalna.
  5. Fyll formarna med vispad grädde och kompotten. Garnera med hyvlad kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.