Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospanerad soja- och ingefärsfisk med stekt ris

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk med asiatisk touch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att rosta kokosflingorna ljusbruna i en torr het stekpanna. Häll upp dem på ett fat.
  2. Torka av fisken och skär den i bitar. Blanda soja, salt och ingefära och pensla fisken med det. Blanda kokos och mjöl. Vänd fiskbitarna i blandningen och stek dem gyllengula i fettet. Ta upp dem ur pannan.
  3. Fräs morot och broccoli i fettet tills de börjar mjukna. Lägg i löken och stek någon minut till. Blanda sedan ner ägg och ris och stek under omrörning tills riset är genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
  4. Strö på kokos och servera ris och fisk med citron.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • almegran 21 juli 2009

    Riktigt gott! Känner i efterhand att jag inte borde varit så feg med ingefäran, tog ca 3 tsk men kunde nog ha tagit 5. Dessutom gjorde jag en sås av cremé fraiche och mango chutney till och det passade bra!

  • gds877 29 september 2009

    Gott familjen tyckte om det också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.