Det här är en både söt och syrlig dessert som är perfekt om du vill förbereda i god tid innan gästerna anländer.
Instruktioner
- Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter.
- Koka upp socker, kokosmjölk, grädde och citronsaft i en kastrull. Ta upp och krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i gräddblandningen. Låt svalna.
- Häll upp pannacottan i glas, ca 1 dl i varje.
Ställ dem för att stelna i kylen i minst 4 timmar.
- Rensa jordgubbarna och skär dem i mindre bitar.
Blanda jordgubbar, lime- och citronsaft samt socker. Låt det dra i ca 20 minuter. Häll av vätskan från jordgubbarna.
- Toppa pannacottan med de citrusmarinerade jordgubbarna och riv lite citrusskal och limeskal över precis före serveringen. Garnera eventuellt med lite hyvlad kokos.
Publicerat den
13 juni 2013
Liknande recept
Skriv kommentar