Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannacotta med tropisk frukttopping

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar 2 minuter
Skriv ut

Mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

Häll kokosmjölk,grädde och gelésocker i en kastrull,koka upp och låt koka ½ minut. Ta kastrullen från värmen och rör ner vaniljsockret.Häll upp i 4 portionsglas.Ställ i kylskåpet att stelna ca 3 timmar. Frukttoppingen: Skär bort rotstock och skal på ananasen.Skär fruktköttet i små tärningar.Blanda med urgröpt passionsfrukt,socker,limeskal och mynta. Toppa pannacottan med frukterna strax före servering!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.