Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannkaka med saffran

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Spännande och annorlunda. Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör kokosflingorna i mixer tills de blir mjöl. Blanda kokosmjölet med saffran, salt, grädde och ägg. Låt dra 5-10 minuter. Smält lite smör i en stekpanna eller stekhäll, klicka ut i små plättar av smeten och stek på medellågvärme tills plättarna fått fin färg.
  2. Väldigt goda med hallon- eller körsbärssylt och vispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Melindrea 8 september 2008

    Går även mycket bra som våfflor, även om jag aldrig testat att ha saffran i - jag äter dem naturella, med turkisk yoghurt och antingen litet tinade bär eller något salt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.