Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannkakor

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda rismjöl, socker och salt i en skål. Vispa ner kokosmjölk och ägg. Vispa till en slät smet. Rör ner kokosen. Hetta upp lite smör i en crêpespanna (ca 16 cm i diameter). Häll i ca 1/2 dl smet och grädda tunna, gyllengula små pannkakor. Håll dem varma under folie medan resten av smeten gräddas. Rosta kokosflingorna i torr stekpanna ca 1 min. Blanda dem med råsockret. Skala och skiva ananasen. Servera pannkakorna med kokos- och sockerblandningen och ananas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.