- Serverar: 10-15 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
Recept för er som älskar kokos och choklad men inte tåler laktos. Gott till kaffet. Påminner om Bounty choklad.
Instruktioner
- Blanda kokosflingor och palmsocker.
Smält Cocosa och häll i kokosmjölk och havregrädde. Värmes tills det är fingervarmt. Häll Cocosa/mjölkblandningen över kokosflingor/socker blandningen. Rör om noga. Ställs i kylskåpet i minst 1 timme.
Forma massan till önskad form. Jag använder en tesked och rullar avlånga "pölser" i handen i storlek med en pralin. Lägg på ett fat med bakplåtspapper. Ställ fatet i frysen i ca 15-20 minuter.
- Toppingen. Smält choklad och cocosa i vattenbad. Blanda i agavesirapen. Doppa kokos "pölserna" i chokladen. Lägg dem tillbaka på fatet och låt chokladen stelna i frysen ca 10 minuter.
Publicerat den
29 december 2012
Liknande recept
Skriv kommentar