Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosris med grönsaker

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Här blandas det doftande jasminriset med smörfrästa kokosflingor. Det ger ett saftigt och spännande ris med massor av krispiga grönsaker. Mangoldskotten kan du byta ut mot solrosskott eller böngroddar. Servera gärna med ett gott bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs kokosen i smöret i en kastrull. Lägg i riset och buljongtärningen. Häll på vattnet. Låt riset koka på svag värme tills det är klart. Rör ner crème fraiche. Fräs grönsakerna i smör i en stor stekpanna. Krydda med ingefära och salt. Servera riset till grönsakerna och strö över mangoldsskotten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.