Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosris med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ris som får puttra med kokos blir jättegott. hittar man inga mangoldskott kan man ta solrosskott eller böngroddar istället.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs kokosen i smöret i en lagom stor kastrull. Lägg i riset och buljongtärningen. Häll på vattnet. Låt riset koka på svag värme under lock tills det är klart. Rör sen ner crème fraiche. Fräs grönsakerna i smör i en stekpanna. Krydda med ingefära och salt. Servera riset till grönsakerna och strö över mangoldskotten. Gott till stekta kotletter eller kyckling.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.