Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosrulle med citronkräm

 
Skriv ut

Allra godast är den om den serveras halvtinad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250 grader.
  2. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Rör ner kokos och därefter potatismjölet som har blandats med bakpulvret.
  3. Häll smeten i en långpanna, ca 30x40 cm, klädd med bakpapper och grädda genast i mitten av ugnen ca 5 minuter.
  4. Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper strött med kokos. Dra av det papper som kakan har gräddats på, pensla med kallt vatten om det inte lossnar.
  5. Låt kakan kallna under pannan.
  6. Rör ihop smör och florsocker till fyllningen poröst. Tillsätt skal och saft av citron.
  7. Bred krämen över den kalla kakan och rulla ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.