Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosrutor

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Man kan även ha strössel istället för kokos.

Ingredienser

Instruktioner

Smet: Smält margarinet och låt det svalna. vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölet med bakpulvret. Rör ner mjölken omväxlande med mjölblandningen. rör ner kakon och vanilsockret. Vänd till sist ner det smälta margarinet. Häll smeten i en smård, eller klädd långpanna. Grädda kakan i nedersta falsen i ugnen i ca 20 min, på 175-200*. Gör undertiden glasyren. Glasyren: Smält margarinet. Sikta sedan ner florsockret. Rör samman alla ingredienserna till en smidig glasyr. Stjälp upp kakan, och bred på glasyren. Garnera med kokos eller strössel. Skär upp i ca 35 st bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.