Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokossmul a la Ernst

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Otroligt gott och smakrikt och det har väldigt lång hållbarhet. Kan strösslas på i princip alla typer av desserter. Har haft mitt i över en månad i en burk med tättslutande lock och smakar lika gott som nygjort.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär smöret i bitar. Mixa hastigt ihop alla ingredienser i en matberedare eller nyp med fingertopparna ihop till en smulig massa.
  2. Fördela blandningen på en bakpappersklädd plåt. Tillaga i nedre delen av ugnen ca 15 minuter tills det fått lite färg. Låt svalna och rör runt med en gaffel för att göra smulor. Förvaras i en tättslutande burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.