Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokossmulpaj med äppel

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Blev bjuden på denna otroligt goda äppelpaj och var tvungen och få receptet. Den här görs lite då och då. Snabb och enkel och göra. Kokosen kan bytas ut mot havregryn om man vill ha en liten "matigare" äppelpaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en liten långpanna. Skala och klyfta äpplena. Lägg äpplena i formen och strö över kanel.
  2. Blanda ihop socker, vaniljsocker, vetemjöl, kokosflingor (havregryn) och smör till en smuldeg.
  3. Fördela smuldegen över äpplena.
  4. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i ca 25-30 minuter.
  5. Servera med vaniljglass eller vaniljvisp till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.