Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokossnitt

 
Skriv ut

Jättegoda kakaor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula snabbt samman mjöl, smör och socker. Bind ihop till en deg med äggulan. Kavla ut degen till en kaka, 25x25 centimeter. Förgrädda bottnen mitt i ugnen i 175 grader 10 minuter. Bred därefter ut sylt på bottnen.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner kokos och matfett. Bred ut smeten på mördegsbottnen och grädda kakan mitt i ugnen i 175 grader 12-15 minuter. Kakan ska få gyllene färg och se torr ut. Skär den i kvadratiska bitar och låt kallna på galler.
  3. Garnera med en syltklick när snittarna serveras. Kakorna kan frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.