Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosstjärnor

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Riv mandelmassan, tillsätt kokosflingorna och äggvitan och arbeta samman till en slät massa. "mjöla" bakbordet med florsocker och kavla ut degen till ca: 1 cm tjocklek. Ta med ett pepparkaksmått ut stjärnor och lägg dessa på en bakpappersklädd plåt.
  3. Tryck en liten fördjupning mitt på varje kaka och fyll denna med lite hallonsylt. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 7-8 minuter.
  4. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i micon eller i varmt vattenbad. Doppas kakorna lätt i chokladen. Stryk av överflödig choklad mot kanten och lägg kakorna på smörpapper att stelna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.