Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostårta

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Underbar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman alla ingredienser till smördegen och tryck ut den i en form med löstagbar botten, ca: 24 cm. Ställ kallt i ca: 1 timma.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut sylten i botten på mördegsskalet. Smält smöret och låt svalna.
  3. Vispa upp ägg och socker lätt. Tillsätt kokosflingor och smör och rör ihop till en smet. Bred ut smeten jämnt i formen.
  4. Grädda tårtan i nedre delen av ugnen i 40 minuter. Låt kallna innan du lossar den från formen, sikta över lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.