Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostoppar utan socker

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Den som vill ha dem helt sockerfria utesluter den mörka chokladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smör och låt svalna. Blanda ägg, vaniljpulver och grädde. Vispa så lite som möjligt. Blanda ner kokosflingor och det smälta smöret och låt smeten svälla cirka 10 min.
  3. Forma 20 st kokostoppar och grädda i mitten av ugnen i 10-15 min tills de fått lagom med färg.
  4. Låt topparna svalna till rumstemperatur. Smält 100 g choklad och doppa botten på topparna. Placera dem på bakplåtspapper tills chokladen stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.