Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostosca i långpanna

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Toppengod !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt.
  2. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt de växelvis med mjölken. Tillsätt sist det smälta margarinet.
  3. Häll smeten i smord, bröad långpanna.
  4. Grädda i 175 grader tills kakan verkar klar.
  5. Allt blandas till glasyren i en kastrull. Låt koka upp och bred den sedan över den färdiggräddade kakan.
  6. Sätt in i ugnen igen tills glasyren fått färg.
  7. Skär i lämpliga bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.