Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostosca med kladdkaka under

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

God knäckig godiskaka, mycket söt, bakas i långpanna. Allt görs i kastrull mycket enkelt. Har inte själv hunnit testa detta receptet. 6 dl socker verkar lite väl mycke? Prova gärna med 4 dl och skriv en kommentar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först kladdkakan: smält smör i kastrull, stäng av värmen och tillsätt övriga ingidienser och blanda väl. Häll smeten i en klädd långpanna, in i ugnen på 200 grader i 10 min.
  2. Gör under tiden toscasmeten genom att koka alltihop i minst fem minuter. Bred smeten över kakan och grädda ytterligare 10 min. Kakan går att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • StinaStumpan 26 september 2008

    Det här är en jättegod kaka!! Den är väldigt söt så man får skära i mindre bitar. Perfekt "bjudgodis"...

  • zofnil0619 12 mars 2009

    Använd bara hälften

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.