Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostoscakaka

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Chokladkaka med kokostäcke som är fruktansvärt god samt enkel och rationell att baka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen. Smält smöret.
  2. Vispa ägg och socker. Blanda i kakao, salt, vaniljsocker och vetemjöl. Blanda sist i det smälta avsvalnade smöret.
  3. Bred ut kakan på en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i 200 graders värme i 15 minuter.
  4. Gör under tiden glasyren i en kastrull.
  5. Blanda kokos, sirap, socker, grädde och smör och låt sjuda ca 5 minuter.
  6. När kakan är klar bred på glasyren och grädda ytterligare 10 minuter i ugnen.
  7. När kakan svalnat skär kakan i fyrkanter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MERRIN 15 mars 2008

    hur mycket socker ska man ha till glasyren

  • lottenruff 23 november 2009

    Jag undrar också hur mycket socker man ska ha till glasyren :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.