Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt kyckling med currysås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jätte god middagsrätt som är både billig och enkel.

Ingredienser

Instruktioner

1. Lägg kycklingen i en kastrull. Fyll med vatten så att det täcker hela kycklingen. Lägg i gul lök, morot samt kryddorna i vattnet med kycklingen. 2. Låt koka upp under lock. Vrid ner värmen och låt koka långsamt i ca en timme under lock. 3. När kycklingen är helt genomkokt, tag ut kycklingen. Smält margarin i en kastrull och häll i curryn. Rör om ordentligt. 4. Häll i mjölet och rör om så att mjölet fördelar sig. Häll sedan i buljongen och grädden eller mjölken. Smaka av med salt och ev mer curry. 5. Skär kycklingen i bitar. Servera kyckling och currysås med ris och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.