Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt sej med ägg och räksås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

God och lättlagad fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och salt i en låg vid panna. Lår fisken koka i 3-4 min. Ta upp med hålslev. Häll ut spadet.
  2. Sås: Koka äggen i 7-8 min. Smält margarin i en kastrull. Strö över mjöl och rör så att det smälter. Späd med mjölk. Låt koka i 5 min. Tillsätt buljong, hackat ägg och räkor. Låt såsen bli riktigt varm. Smaksätt med cayennepeppar, salt och vitpeppar, strö sedan över klippt persilja.
  3. Servera med potatis och rårivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.