Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt torsk med skånsk senapssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skånsk klassiker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fisken med vatten, vin och salt. Sjud fisken på svag värme 7-10 minuter.
  2. Sås: Smält smör eller margarin i en gryta. Rör i vetemjölet till en slät smet. Häll på mjölk och ev lite vin och låt koka upp. Smaksätt med salt och peppar. Lägg i fiskbuljongtärningen. Smaksätt med skånsk senap.
  3. Skär upp fisken i ca 3 cm tjocka bitar Servera med kokt potatis, skånsk senapssås, gröna ärter och extra senap för dem som så önskar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Monika46 7 oktober 2008

    Hej! Vad är det för senap till såsen? Är det vanlig korvsenap? Kramiz Monika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.