Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt torskfilé med grönsaksfräs

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En vacker, lättgjord och jättegod middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla purjolök och selleri. Skala, kärna ur och tärna paprika och äpple. Skålla, skala och tärna tomaten. Koka riset.
  2. Fräs purjolök, selleri och paprika några minuter i 1/2 msk margarin. Tillsätt curry, äpple och tomat. Späd med vatten och låt allt fräsa ca 3 minuter. Salta eventuellt. Håll röran varm.
  3. Koka upp fiskbuljongen och lägg ner fisken. Låt den sjuda under lock på svag värme ca 5-8 minuter beroende på hur tjock fisken är.
  4. Ta upp fisken och fördela grönsaksröran ovanpå. Ät riset till fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.